AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseyi bulamamak

Kahve falında elbiseyi bulamamak

Kahve falında elbiseyi bulamamak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kırılan kalbin onarılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında elbiseyi bulamamak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, karamsar olacağına yorulur.

Kahve falında elbise bulamamak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında elbiselerini bulamamak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında elbiseyi bulamamak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına yorulur.

Kahve falında giyecek elbise bulamamak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbisesini bulamamak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtar bulamamak sorunlar altında ezileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kalacak yer bulamamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir