AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiselerini bulamamak

Kahve falında elbiselerini bulamamak

Kahve falında elbiselerini bulamamak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbiselerini bulamamak gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Kahve falında elbiselerini bulamamak aksiliklerin yaşanacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında elbisesini bulamamak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında giyecek elbise bulamamak sermayesinin çoğalacağına, bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise bulamamak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında elbiseyi bulamamak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi bulamamak problemlerin çözüme kavuşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında evini bulamadığını görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir