AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesini bulamamak

Kahve falında elbisesini bulamamak

Kahve falında elbisesini bulamamak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında elbisesini bulamamak gördüyseniz:

  • Yeniden plan yapılması gerekebilir.

Kahve falında elbiseyi bulamamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında giyecek elbise bulamamak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet eder.

Kahve falında elbisesini bulamamak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında elbise bulamamak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet eder.

Kahve falında elbiselerini bulamamak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sperm bulaştığını görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılacak yer bulamamak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir