AnaSayfa / Genel / Kahve falında giyecek elbise bulamamak

Kahve falında giyecek elbise bulamamak

Kahve falında giyecek elbise bulamamak çok huzurlu bir duruma geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, engellerden kurtulacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında giyecek elbise bulamamak gördüyseniz:

  • Her şey için ayrı zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında giyecek elbise bulamamak halsizleşeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında giyecek bir şey bulamamak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında giyecek ayakkabı bulamamak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyecek olmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına yorulur.

Kahve falında giyecek görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işlerin de yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyeceğini görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbiselerini bulamamak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalettir.

Kahve falında elbise bulamamak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir