AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise bulamamak

Kahve falında elbise bulamamak

Kahve falında elbise bulamamak kimseye borçlanmayacağına, birlikte kâh ağlayacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kendisini iyi hissedeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elbise bulamamak gördüyseniz:

  • Çözümlemeniz gereken bir dizi problemle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında elbiseyi bulamamak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, maddi zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında elbisesini bulamamak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına inanılır.

Kahve falında giyecek elbise bulamamak maddi sorumluluklarının artacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbiselerini bulamamak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine işarettir.

Kahve falında elbise bulamamak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine inanılır.

Kahve falında kendi evini bulamamak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin evini bulamamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir