AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiseye bakmak

Kahve falında elbiseye bakmak

Kahve falında elbiseye bakmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet eder.

Kahve falında elbiseye bakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan beklenmedik yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise bakmak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında abiye elbise bakmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni elbiselere bakmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine tabir olunur.

Kahve falında elbiseye bakmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binadan bakmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkona bakmak ne yapacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir