AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise bakmak

Kahve falında elbise bakmak

Kahve falında elbise bakmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise bakmak gördüyseniz:

  • Ciddiyetten uzak tavırlar veya olaylar odaklanmanız gereken konulardan uzaklaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında elbise bakmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbiseye bakmak hırpalanacağına, darp edileceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak parasal anlamda rahat edeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında abiye elbise bakmak başarıların artacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni elbiselere bakmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında yatalak birine bakmak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıdan bakmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işarettir.

Kahve falında göz göze bakmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir