AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisenin kaybolduğunu görmek

Kahve falında elbisenin kaybolduğunu görmek

Kahve falında elbisenin kaybolduğunu görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında elbisenin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Kahve falında elbisenin kaybolduğunu görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbisesinin kaybolduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işarettir.

Kahve falında elbiselerinin kaybolduğunu görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında okulda kaybolmak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerde kaybolmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun suda kaybolduğunu görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında halının kaybolduğunu görmek önünü açacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyin kaybolduğunu görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir