AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbiselerinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında elbiselerinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında elbiselerinin kaybolduğunu görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, adının fesada karışacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kazançlı işlere gireceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında elbiselerinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Kahve falında elbisesinin kaybolduğunu görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbisenin kaybolduğunu görmek kötü düşmana, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbiselerinin kaybolduğunu görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, hanesine huzurun dolacağına alamet eder.

Kahve falında koyun kaybolduğunu görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında atın kaybolduğunu görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına alamet eder.

Kahve falında depremde kaybolmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgada kaybolmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya işarettir.

Kahve falında yeşillik içinde kaybolmak güzel haberlerin alınacağına, çok daha büyük adımların atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir