AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda kaybolmak

Kahve falında okulda kaybolmak

Kahve falında okulda kaybolmak kalp kırıklığına neden olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında okulda kaybolmak gördüyseniz:

  • Doğruyu bulup, onun peşinden gitmeniz sizin için çok kolaydır.

Kahve falında okulda kaybolmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Kahve falında okulda kaybolduğunu görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, bedeninin şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini kaybolduğunu görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, cesaretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kaybolduğunu görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversitede kaybolmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalettir.

Kahve falında trende kaybolmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta kaybolduğunu görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir