AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde kaybolmak

Kahve falında bir yerde kaybolmak

Kahve falında bir yerde kaybolmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerde kaybolmak gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar, ilgi eksikliği ya da sorunlar varsa ihtiyacınız olan şeyleri öğrenme fırsatı oluşabilir.

Kahve falında bir yerde kaybolduğunu görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıssız yerde kaybolmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında bilmediğin bir yerde kaybolmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynı yerde kaybolmak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bilmediği bir yerde kaybolmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerde kaybolmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilinmeyen bir yerde kaybolmak bilge ve alim kimse haline geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına işarettir.

Kahve falında yabancı yerde kaybolmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir