AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun suda kaybolduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun suda kaybolduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun suda kaybolduğunu görmek kötü günleri geride bırakacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ayıplı yolara sapacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun suda kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Borç alışverişleri ya da ani harcamalar ekstra stres nedeni olabilir.

Kahve falında çocuğunun suda kaybolduğunu görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin suda kaybolduğunu görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suda kaybolmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında suda kaybolduğunu görmek ev sahibi olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda kaybolmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, aksine daha da zorlaştıracağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kaybolduğunu görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir