AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında elbisesinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında elbisesinin kaybolduğunu görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rızkının kesilmeyeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına rivayet eder.

Kahve falında elbisesinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Rekebet ortamları yeteneklerinizi, tecrübenizi veya bilginizi gösterme şansı sunabilir.

Kahve falında elbisenin kaybolduğunu görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında elbiselerinin kaybolduğunu görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına yorulur.

Kahve falında elbisesinin kaybolduğunu görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzerken kaybolmak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında dalgada kaybolmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir yerde kaybolmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aniden kaybolmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında kitabının kaybolduğunu görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir