AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içine girmek

Kahve falında suyun içine girmek

Kahve falında suyun içine girmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında suyun içine girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Kahve falında akan suya girmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında temiz bir suya girmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında su birikintisine girmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boklu suya girmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Kahve falında ılık suya girmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalettir.

Kahve falında buzlu suya girmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında temiz berrak suya girmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında tatlı suya girmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir