AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi bulamamak

Kahve falında anneyi bulamamak

Kahve falında anneyi bulamamak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, günden güne kazancının artacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, sorunlarının azalacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi bulamamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek isteyen veya bir şekilde yardımı dokunabilecek olan kişiler olabilir.

Kahve falında anneyi bulamamak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, birikim yapacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi arayıp bulamamak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalet eder.

Kahve falında annesini bulamamak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında büyük abdestin eline bulaştığını görmek kazancının günden güne azalacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetlerini bulamamak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığı bulamamak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında çıkış bulamamak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbiseyi bulamamak yeni bir araba satın alınacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir