AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise unutmak

Kahve falında elbise unutmak

Kahve falında elbise unutmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında elbise unutmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Kahve falında elbise unutmak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, zenginliğini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında elbisesini unutmak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon unutmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında valizi unutmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Kahve falında anahtarı evde unutmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı unutmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çorap unutmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yolunu unutmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir