AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolunu unutmak

Kahve falında yolunu unutmak

Kahve falında yolunu unutmak sahip olduklarının da çoğalacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, çok sevileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolunu unutmak gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında yolunu unutmak zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında evinin yolunu unutmak iş hayatının tamamen bozulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında evin yolunu unutmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında abdest almayı unutmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Kahve falında giymeyi unutmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gideceği yeri unutmak fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini bir yerde unutmak korkularını yeneceğine, her şeyin ters gideceğine yorulur.

Kahve falında çantanı unutmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir