AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon unutmak

Kahve falında telefon unutmak

Kahve falında telefon unutmak kızı olanların da gelin edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, huzursuzlukların son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, işe ve aşa kavuşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına alamet eder.

Kahve falında telefon unutmak gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Kahve falında telefonunu unutmak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunu unutmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonunu bir yerde unutmak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon unutmak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu unutmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında telefonu unutmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, aklına giren şeytana uyacağına rivayet eder.

Kahve falında trende bavul unutmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir