AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı unutmak

Kahve falında kuranı unutmak

Kahve falında kuranı unutmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, gözünün yaşını sileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı unutmak gördüyseniz:

  • Yardım bekleyen kişiler mevcut mal varlıklarınıza zarar verebilir.

Kahve falında kuran okumayı unutmak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı unutmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında valiz unutmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde eşya unutmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdanı unutmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında gözlük unutmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum gününü unutmak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüpü açık unutmak verimliliğinin de artacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir