AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise ölçüsü almak

Kahve falında elbise ölçüsü almak

Kahve falında elbise ölçüsü almak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında elbise ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Kahve falında elbise ölçüsü almak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Kahve falında ölçü aleti görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon ölçüsü almak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyunun ölçülmesini görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, işlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boy ölçüşmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere alamet eder.

Kahve falında kapı ölçüsü almak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalettir.

Kahve falında boy ölçüsü almak gönül hoşluğu yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle boy ölçüşmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, zararların günden güne artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir