AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy ölçüsü almak

Kahve falında boy ölçüsü almak

Kahve falında boy ölçüsü almak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, yeni hobiler edinileceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boy ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak veya rahatlatmak adına ileride pişmanlık duyabileceğiniz düzenlemelere veya anlaşmalara onay vermek üzeresiniz.

Kahve falında boy ölçüşmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boy ölçüsü almak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir fitne çıkarmaya işaret eder.

Kahve falında biriyle boy ölçüşmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında boyunun ölçülmesini görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işarettir.

Kahve falında parmak ölçüsü almak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalettir.

Kahve falında terziye ölçü vermek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beden ölçüsü almak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük ölçüsü almak onunla mutlu bir yuva kuracağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir