AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölçü aleti görmek

Kahve falında ölçü aleti görmek

Kahve falında ölçü aleti görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölçü aleti gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında ölçü aleti görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon ölçüsü almak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak ölçüsü almak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölçülü davranmak en yukarılara çıkacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına işarettir.

Kahve falında perde ölçüsü almak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kapı ölçüsü almak fesada ve haksızlığa karışacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terzinin ölçü aldığını görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boy ölçüşmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir