AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunun ölçülmesini görmek

Kahve falında boyunun ölçülmesini görmek

Kahve falında boyunun ölçülmesini görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunun ölçülmesini gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Kahve falında boyunun ölçüldüğünü görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işaret eder.

Kahve falında boyunun ölçülmesini görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında boy ölçüşmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük ölçüsü almak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölçü aldırmak yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terziye ölçü vermek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik ölçüsü vermek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon ölçüsü almak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir