AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah deri kemer görmek

Kahve falında siyah deri kemer görmek

Kahve falında siyah deri kemer görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, arif kimselerden sayılacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah deri kemer gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Kahve falında siyah deri kemer görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan derisi kemer görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine inanılır.

Kahve falında deri kemer görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına inanılır.

Kahve falında deri kemer takmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı deri kemer görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kemer taktığını görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kemer almak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kemer takmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir