AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise istemek

Kahve falında elbise istemek

Kahve falında elbise istemek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına yorulur.

Kahve falında elbise istemek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında başkasından elbise istemek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine inanılır.

Kahve falında elbise almak istemek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında birinden elbise istemek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, prestij kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise istemek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında börek istemek ters giden olayların düzeltileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında fidye istemek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başkasından dua istemek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında istediğin yere gidememek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir