AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından dua istemek

Kahve falında başkasından dua istemek

Kahve falında başkasından dua istemek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, yalnız hissetmeye, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasından dua istemek gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölü birinden dua istemek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna inanılır.

Kahve falında ölüden dua istemek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hocadan dua istemek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında alimden dua istemek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua istemek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, gelişim içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden dua istemek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinden dua istemek kısmetlerin çoğalacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyadan dua istemek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir