AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından elbise istemek

Kahve falında başkasından elbise istemek

Kahve falında başkasından elbise istemek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasından elbise istemek gördüyseniz:

  • Her tür ilişkide gerilim oluşabilir.

Kahve falında birinden elbise istemek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise istemek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet eder.

Kahve falında başkasından elbise istemek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında elbise almak istemek günahlarının affedileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında fidye istemek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve suyu istemek fakirlikten kurtulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gezmek istemek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet eder.

Kahve falında evliyadan dua istemek sosyal konumunun değişeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir