AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden elbise istemek

Kahve falında birinden elbise istemek

Kahve falında birinden elbise istemek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden elbise istemek gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Kahve falında birinden elbise istemek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ailesinin de büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında elbise almak istemek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasından elbise istemek çok sevinip işinin başına geçeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalet eder.

Kahve falında elbise istemek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta istemek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kitap istemek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında evlendirilmek istediğini görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayarak yardım istemek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir