AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek istemek

Kahve falında börek istemek

Kahve falında börek istemek hayırlı bir yuva kurulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına inanılır.

Kahve falında börek istemek gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında börek istemek çok resmi görevlerde bulunacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden börek istemek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında tepsiyle börek görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında birine börek görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında sacda börek pişirmek rızkın genişlemesine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baklava börek yapmak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında börek pişirdiğini görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yufkadan börek görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir