AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise dolabı almak

Kahve falında elbise dolabı almak

Kahve falında elbise dolabı almak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, ilim irfan öğreneceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yuva kuracağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında elbise dolabı almak gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.

Kahve falında dolapta elbise görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise dolabının boş olduğunu görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise dolu dolap görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında elbise dolabı görmek rahatının bozulacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski elbise dolabı görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise dolabının yıkıldığını görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi dolu elbise dolabı görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında dolaba elbise asmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, hasret giderileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir