AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise denediğini görmek

Kahve falında elbise denediğini görmek

Kahve falında elbise denediğini görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise denediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi vermeniz durumunda belli başlı bir hedefinizde yol alabileceksiniz.

Kahve falında elbise denediğini görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeni elbise denediğini görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, mutluluk dolu haberler alacağına yorulur.

Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında çizme denediğini görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı denediğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, duymadığı sözleri duyacağına yorulur.

Kahve falında yüzük denediğini görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik denediğini görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı denediğini görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir