AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni elbise denediğini görmek

Kahve falında yeni elbise denediğini görmek

Kahve falında yeni elbise denediğini görmek büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni elbise denediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde gelişmeler var.

Kahve falında yeni elbise denediğini görmek borçlarının kapacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni ayakkabı denediğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise denediğini görmek maddi zararlara uğrayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük denediğini görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik denediğini görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, hırpalanacağına yorulur.

Kahve falında çizme denediğini görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafet denediğini görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir