AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabı denediğini görmek

Kahve falında yeni ayakkabı denediğini görmek

Kahve falında yeni ayakkabı denediğini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı denediğini gördüyseniz:

  • Ayak eklemleriyle ilgili sorunlar kendini gösterdiğinde önemsememezlik etmeyin.

Kahve falında yeni ayakkabı denediğini görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zararların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni elbise denediğini görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yakın zamanda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı denediğini görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük denediğini görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizme denediğini görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafet denediğini görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, hayali kurulan eve ulaşmaya alamet etmektedir.

Kahve falında elbise denediğini görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir