AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı denediğini görmek

Kahve falında ayakkabı denediğini görmek

Kahve falında ayakkabı denediğini görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı denediğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan anılar hayatınızın anlamını arttırabilir.

Kahve falında yeni ayakkabı denediğini görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında topuklu ayakkabı denediğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı denediğini görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik denediğini görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise denediğini görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafet denediğini görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işarettir.

Kahve falında yüzük denediğini görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında çizme denediğini görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir