AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak

Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak

Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak sorunların biteceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, vefalı bir insan olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak gördüyseniz:

  • Mucize beklemek yerine mevcut kaynaklarınızla hareket etmelisiniz.

Kahve falında yağmurda çamaşır asmak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kem gözlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışarı çamaşır asmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz çamaşır asmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır yıkayıp asmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak çamaşır asmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Kahve falında çamaşır yıkamak asmak anne babanın hayır dualarının alınacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşırları asmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir