AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sanatçıyla şarkı söylemek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında şarkı söyleyen sanatçı görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında sanatçı şarkıcı görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında türk sanat müziği söylemek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kalabalığa şarkı söylemek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta şarkı söylemek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye şarkı söylemek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir