AnaSayfa / Genel / Kahve falında el şakası yapmak

Kahve falında el şakası yapmak

Kahve falında el şakası yapmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında el şakası yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında el şakası yapmak bazı ortak işlere gireceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şaka yapmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birine şaka yapmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında su şakası yapmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında şakaya gülmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Kahve falında şaka yapıldığını görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şaka yaptığını görmek neşenin yerine geleceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine şaka yaptığını görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir