AnaSayfa / Genel / Kahve falında şaka yapmak

Kahve falında şaka yapmak

Kahve falında şaka yapmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şaka yapmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında el şakası yapmak fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine şaka yapmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalettir.

Kahve falında su şakası yapmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında şaka yapmak doğru haber almaya, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında şakaya gülmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şaka yaptığını görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında şaka yapıldığını görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine şaka yaptığını görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, asla yüksünmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir