AnaSayfa / Genel / Kahve falında su şakası yapmak

Kahve falında su şakası yapmak

Kahve falında su şakası yapmak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında su şakası yapmak gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Kahve falında su şakası yapmak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şaka yapmak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında el şakası yapmak girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında birine şaka yapmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine şaka yaptığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şaka yaptığını görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şakasına kavga etmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şaka yapıldığını görmek işlerinden de geri kalacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir