AnaSayfa / Genel / Kahve falında şaka yapıldığını görmek

Kahve falında şaka yapıldığını görmek

Kahve falında şaka yapıldığını görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, verimin kaçacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında şaka yapıldığını gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şaka yapıldığını görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işarettir.

Kahve falında birine şaka yapmak atılan adımların boşa gideceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına yorulur.

Kahve falında birine şaka yaptığını görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şaka yapmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında el şakası yapmak helal rızıklara kavuşulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında şakaya gülmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret eder.

Kahve falında şakasına kavga etmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su şakası yapmak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir