AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine şaka yapmak

Kahve falında birine şaka yapmak

Kahve falında birine şaka yapmak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında birine şaka yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor.

Kahve falında el şakası yapmak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında su şakası yapmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında birine şaka yapmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şaka yapmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında şaka yaptığını görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birine şaka yaptığını görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına işarettir.

Kahve falında şakaya gülmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şaka yapıldığını görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir