AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sarılmak ve öpmek

Kahve falında birine sarılmak ve öpmek

Kahve falında birine sarılmak ve öpmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, bol dua edeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine sarılmak ve öpmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir.

Kahve falında babaya sarılmak öpmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiline sarılmak öpmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, zengin bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında birini öpmek sarılmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eşine sarılmak öpmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisine sarılıp öpmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılmak öpmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir