AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek zor zamanlar geçirileceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında ölmüş babasına sarılmak öpmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babaya sarılmak öpmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babaya sarılıp öpmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, bedeninin de iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş baba eli öpmek çok mutsuz olacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir