AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek gözyaşı döküleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, gülüp eğleneceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Kahve falında ölüye sarılıp öpmek yanlış bir karar verileceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek ipliklerini pazara çıkaracağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek kazançlı bir döneme girileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü öpmek sarılmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye sarılmak öpmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak iyi halin geleceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir