AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün içinde böcek görmek

Kahve falında gözün içinde böcek görmek

Kahve falında gözün içinde böcek görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında gözün içinde böcek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Kahve falında gözün içinde böcek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde böcek öldürmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğin içinde hamam böceği görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, her zaman çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında çayın içinde böcek görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde hamam böceği görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında derinin içinde böcek görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında kavanoz içinde böcek görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde böcekler görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir