AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün içinde sivilce görmek

Kahve falında gözün içinde sivilce görmek

Kahve falında gözün içinde sivilce görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında gözün içinde sivilce gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde etmek için bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında gözün içinde sivilce görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözün içinde kıl görmek sağlık problemleri içinde olacağına, ruhlarına mevlit okutacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinde göz görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el içinde göz görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göz içinde göz görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözün içinde kan görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gözün içinde böcek görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir