AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde göz görmek

Kahve falında suyun içinde göz görmek

Kahve falında suyun içinde göz görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde göz gördüyseniz:

  • Hatırlayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında suyun içinde göz görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözün içinde yara görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında el içinde göz görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde göz görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Kahve falında gözün içinde göz görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına yorulur.

Kahve falında gözün içinde böcek görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir