AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz havlu vermek

Kahve falında beyaz havlu vermek

Kahve falında beyaz havlu vermek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, oldukça büyük başarılara, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız mevcut yaşamınıza mutluluk getirebilir.

Kahve falında ıslak beyaz havlu görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında beyaz havlu satın almak ana baba için büyük bir ev alınacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu katlamak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, işlerin büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz havlu hediye almak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu vermek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz havlu almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini beyaz havluya sarılı görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni beyaz havlu görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir