Kahve falında el hareketi çekmek

Kahve falında el hareketi çekmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el hareketi çekmek gördüyseniz:

  • Sizin için faydası olmayan düzenlemelerden, anlaşmalardan veya işlerden kurtulmanız bazı kayıpların yavaş yavaş azalmasını sağlayabilir.

Kahve falında el hareketi çekmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında hareket çekmek tüm kederinin uçup gideceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el hareketi görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine inanılır.

Kahve falında karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet eder.

Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hareket yapmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir