Kahve falında el hareketi görmek

Kahve falında el hareketi görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, işlerinin kapanacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, zor durumlara düşeceğine, yol kat edeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayallerde değişiklikler olacağına alamet eder.

Kahve falında el hareketi gördüyseniz:

  • Bir plan, düzenleme veya randevu bazı konuların gelişiminde ya da ilerlemesinde etkili olabilir.

Kahve falında el hareketi çekmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Kahve falında el hareketi görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında hareket edememek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine inanılır.

Kahve falında çok hızlı hareket etmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayın hareket ettiğini görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında hareket çekmek merdiven atlayacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin karnında hareket ettiğini görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Kahve falında hareket eden yılan görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir